Csak Magyarországi számlázás esetén adószám

Üdv!

Éppen készítem a checkout formomat, amiben magyar számlázás esetén kérni kellene az adószámot, eu-s ország esetén viszont az EU VAT-ot kell kérnie a formnak. Az EU VAT meg is van oldva az EU VAT Assistant pluginnel, és működik az is, hogy a plugin magyar számlázás esetén nem kér EU VAT-ot.
Szeretném elérni, hogy ha Magyarországi cím van megadva, és meg van adva Cég név, akkor kérjen be egy adószámot. Ez működik is a Hucommerce-nek köszönhetően, viszont akkor is kér adószámot, ha mondjuk Németország van kiválasztva. Ez gond, mivel ebben az esetben már van másik mező az EU VAT ellenőrzésre, és így mindkettő megjelenik.
Tudnék erre írni valami egyszerűbb szkriptet frontend-re, ami nem-magyar ország esetén eltünteti a Tax number fieldeteket? Csak simán az input törlése nem hoz eredményt, továbbra is notice-t dob a woocommerce.

Előre is köszönöm a segítséget! 🙂

 

This site will teach you how to build a WordPress website for beginners. We will cover everything from installing WordPress to adding pages, posts, and images to your site. You will learn how to customize your site with themes and plugins, as well as how to market your site online.

Your Advertisement Here