Form Labels Do Not Appear on Duplicate Page

I created a form on this page ( https://it-specialists.ca/contact-us/ ) and all the field labels are appearing correctly (i.e. Your Name, Your Email, etc.). Then I created a duplicate copy of the page here ( https://it-specialists.ca/request-free-consult/ ) using the exact same form, and all the field labels have disappeared. If I remove the dark blue background on the duplicate page, I can see the labels in a small, dark font. In other words, the field labels are still there on the duplicate page, but they have the wrong color. So I checked the color settings inside the form on the duplicate page (i.e. Text Color, Placeholder Color, Background Color) and they are identical on both pages. So I re-entered the color settings on the duplicate page and it had no effect. In other words, the same form is being used on both pages; with the exact same color settings inside the form on both pages; yet the field labels do not appear on the duplicate page. There must be a bug inside the form on the duplicate page, since the color settings are not working properly and the field labels do not appear. If anyone knows how to fix this, I would appreciate your help!

The page I need help with: [log in to see the link]

 

This site will teach you how to build a WordPress website for beginners. We will cover everything from installing WordPress to adding pages, posts, and images to your site. You will learn how to customize your site with themes and plugins, as well as how to market your site online.

Buy WordPress Transfer