Gallery not working | WordPress.org

Hi guys,

I was using Modula, which was working great but slowed down my site. I google for mobile optimized galleries and found you guys. I wanted to give it a go and I have installed FooGallery.

But unfortunately, it is not working. Even though the preview and everything on the backend works fine, the gallery simply won’t show on the frontend.

I have disabled all my other plugins and my browser plugins, I tested on multiple devices, I cleared my cache and followed all steps in your troubleshooting guide, nothing helped.

I even enabled debugging mode, which doesnt give me anything to go on.

This is what is showing where the thumbnails are supposed to go: https://pasteboard.co/5ZBZGLzl67aD.png

So in short:

  • Ruled out conflict with other plugins by disabling them
  • Accepted cookies
  • Cleared cache both in browser and in WordPress
  • Disabled all browser plugins/extensions
  • Checked backend: looks great
  • Enabled Ready Event
  • Ruled out other issues via troubleshooting guide

I hope you’ll be able to give a swift reply, as I will have to disable the plugin to avoid further issues with my website if we cannot resolve this in a timely manner.

Thanks in advance!

The page I need help with: [log in to see the link]

 

This site will teach you how to build a WordPress website for beginners. We will cover everything from installing WordPress to adding pages, posts, and images to your site. You will learn how to customize your site with themes and plugins, as well as how to market your site online.

Buy WordPress Transfer