Having trouble getting FB to pull any preview images from blog post on site that uses RankMath.

I’m stuck on what to try next. I’ve disabled caching on the site. WP core, theme, and plugins are all up to date. The site uses RankMath.

For some reason, the preview image FB shows when I post a blog post is blank. [This is what it looks like.](https://i.imgur.com/leTH51C.png)

Blog posts are created in Gutenberg, and pulling up RankMath’s Preview Snippet Editor [appears to show the correct image like this](https://i.imgur.com/Mg4QkML.png).

When I try to use FB’s Sharing Debugger, the `og:image` shows the correct URL of the image file. When I navigate to that URL, the image shows as expected, but the Link Preview also shows as blank just like making a new post. [Here is what the Sharing Debugger shows](https://i.imgur.com/DtL9L6h.png).

I’m stumped on what to try next. Searching around online tends to point me towards the Sharing Debugger tool, but I’m not sure what to try after that.

Thank you for taking the time to read this and I appreciate any ideas. This is affecting all of the blog posts from this site, but it’s not occurring on other sites we run that have similar plugins/theme.

 

This site will teach you how to build a WordPress website for beginners. We will cover everything from installing WordPress to adding pages, posts, and images to your site. You will learn how to customize your site with themes and plugins, as well as how to market your site online.

Buy WordPress Transfer