Alternativa fiabila basic auth pt securitate ?

Am și eu nevoie de o sugestie de la voi, in legatura cu o alternativa la basic authentification (setata in httaccess) pentru site-uri.

Context: am creat pe un server dedicat mai multe site-uri pe care vreau sa instalez mai multi plugini pe care sa ii testez, practic o infrastructura/retea de site-uri de test, ca sa-mi serveasca la job, cand lansam versiuni noi s.a.m.d.

Din pacate, sistemul de cron al wordpress-ului si al serverului, nu functioneaza corect sub basic authentification (datorita lipsei de vizitatori etc.) + inca alte cateva motive evidente.
Aceste siteuri as vrea sa le tin fara aceasta protectie, dar sa fie accesibile doar de catre mine, si cativa membri din echipa (4-5 persoane) unde sa-si poate reproduce eventuale buguri si sa-si faca troubleshooting.

Daca aveti vreo sugestie, va rog sa-mi enumerati – stiu ca sunt cateva variante – VPN etc.. dar m-ar fi interesat cea mai fiabila solutie, si cea mai simpla, la care poate nici nu m-am gandit inca, sau ceva ce voi folositi deja in productie / practica de zi cu zi.

Multumesc anticipat 🙂

 

This site will teach you how to build a WordPress website for beginners. We will cover everything from installing WordPress to adding pages, posts, and images to your site. You will learn how to customize your site with themes and plugins, as well as how to market your site online.

Buy WordPress Transfer